3 Nieuwe Topmerken bij NINKE

Dit seizoen presenteert NINKE 3 nieuwe merken! Deze merken zijn allen een prachtige aanvulling op de huidige collectie door de combinatie van elegantie en comfort. Ik stel ze graag aan je voor.

Fairtrade mode

Op maandagochtend sport ik altijd in de buitenlucht; bootcamp. Na een uur ben ik ‘total loss’. Maar heerlijk om zo de week te beginnen! Via bootcamp kwam ik in contact met Evelijn. In 2014 heeft Evelijn samen met Mirjam het damesmodelabel FINE BY ME opgericht. Een merk met stijlvolle tops en blouses in fijne, mooie en comfortabele materialen én met de perfecte pasvorm, op een eerlijke manier gemaakt in de beste Europese ateliers. Ik ben het volledig met Mirjam en Evelijn eens: We care what you wear! Het label is een fantastische aanvulling op de NINKE collectie. Waar een bootcamp niet allemaal toe kan leiden….

Frisse, vrouwelijke elegantie

Het tweede merk dat ik bij je wil introduceren is Nathalie Vleeschouwer. Het is een Belgisch merk waarbij frisse elegantie de rode draad is die door de collecties loopt. Nathalie weet als geen ander vrouwelijkheid, sensualiteit en draagbaarheid perfect te combineren in haar ontwerpen. Elk seizoen wordt opnieuw gezocht naar originele prints en mooie stoffen binnen een uitgebalanceerd kleurenpalet, waardoor de collectie een uniek karakter krijgt.
De Nathalie Vleeschouwer collectie is er voor zelfbewuste no-nonsense vrouw die elegant voor de dag wil komen en op zoek is naar originaliteit. Bij NINKE vind je een collectie jurken voor zowel je werk, vrije tijd of voor een feestje.

Italiaanse flair en allure

Vorig jaar kreeg ik bezoek van Marella, één van de merken van de Max Mara groep uit Italy. Marella werd opgericht in 1976 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een zelfstandige collectie, die voldoet aan de behoeften van een internationale klantenkring. Ik kreeg de vraag of ik het label wilde toevoegen in mijn winkel. Daarvoor werd ik uitgenodigd om eerst eens een kijkje te komen nemen, met enthousiasme van mijn kant tot gevolg! Marella biedt moderne en vrouwelijke fashion voor meerdere gelegenheden. Een collectie voor de dynamische en stijlbewuste vrouw waarbij de nieuwste trends zijn samengevoegd met de herkenbare elegante Italiaanse stijl. Bij NINKE vind je een selectie zomerse jurken, kleurrijke tops, broeken en shorts.

 

Het voorjaar in stijl beginnen

Wanneer kom jij deze 3 nieuwe topmerken ontdekken? Laat je inspireren en adviseren zodat je helemaal klaar bent voor dit voorjaar. Kom gezellig langs tijdens de reguliere openingstijden of maak een afspraak op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je bent van harte uitgenodigd.

25 manieren om je sjaal te dragen

Een sjaal van Ottotredici is een prachtig accessoire om je outfit op te fleuren. Zo kan je jas, trui, jurk of vestje met een sjaal er telkens weer anders uitzien. En je kunt een sjaal op verschillende manieren dragen. In dit filmpje zie 25 manieren waarop je een sjaal kunt dragen. 

Mode-illustrator Judith van den Hoek

Mode-illustrator Judith van den Hoek

Wat hebben de grafische streepjestrend, de Cloé paardenstaart en Dior jurken met elkaar gemeen? Het zijn inspiraties voor mode-illustrator Judith van den Hoek. Judith tekent onder andere voor de Nederlandse Vogue. 

Het Grote Geweldige Vrouwen Boek

Het Grote Geweldige Vrouwen Boek

Machteld Maris stelde een even persoonlijke als controversiële canon samen over vrouwen en cultuur. Over levens, liefdes en loopbanen van vrouwen uit de high en low culture, van feminist tot femme fatale, van Simone de Beauvoir tot Sex and the City en van Catherina de Grote tot Madonna. 

Mode, trends en forecasting

Mode, trends en forecasting

Wat zijn de trends voor 2013 en daarna? Welke nieuwe kansen en inzichten biedt de crisis? Andrea Wiegman, oprichter van Second Sight, platform voor trends en trendwatching: ‘Er verandert veel in de wereld, daarom zijn inzicht in de tijdgeest en vooruitkijken belangrijk.’

Stratego voor vrouwen

Stratego voor vrouwen

Stratego®; spel van aanval en verdediging, van spanning en verrassing. Met regels die ook gelden in het dagelijkse leven, thuis en op de zaak. Wie het spel goed wil spelen moet zijn tegenstander kunnen doorgronden. Welke strategie kies ik? De aanval of de verdediging? Hoe maak ik een krachtenveldanalyse? Hoe kan ik effectief onderhandelen?