Nieuw merk bij NINKE: People of Shibuya

People of Shibuya Is een Italiaans jassen label dat zich laat inspireren door Japans minimalisme met behoud van Italiaanse elegantie en perfecte pasvorm. Shibuya is de modewijk van Tokyo waar alle internationale modemerken te vinden zijn. Het logo is gebaseerd op het Japanse teken voor "people". De gebruikte stoffen zijn lightweight, waterdicht, winddicht en ademende stretch. De verwerking is verfijnd gedetailleerd, alle naden zijn geseald en de sluitingen zijn met een waterdichte rits afgewerkt. De jassen kunnen in alle weersomstandigheden gedragen worden door een afneembare capuchon en een uitneembaar donsjack. De ideale jas dus voor ons Nederlandse klimaat! De jas is er in 3 smaakvolle uni-kleuren; zwart, donkerblauw en wit.

25 manieren om je sjaal te dragen

Een sjaal van Ottotredici is een prachtig accessoire om je outfit op te fleuren. Zo kan je jas, trui, jurk of vestje met een sjaal er telkens weer anders uitzien. En je kunt een sjaal op verschillende manieren dragen. In dit filmpje zie 25 manieren waarop je een sjaal kunt dragen. 

Mode-illustrator Judith van den Hoek

Mode-illustrator Judith van den Hoek

Wat hebben de grafische streepjestrend, de Cloé paardenstaart en Dior jurken met elkaar gemeen? Het zijn inspiraties voor mode-illustrator Judith van den Hoek. Judith tekent onder andere voor de Nederlandse Vogue. 

Het Grote Geweldige Vrouwen Boek

Het Grote Geweldige Vrouwen Boek

Machteld Maris stelde een even persoonlijke als controversiële canon samen over vrouwen en cultuur. Over levens, liefdes en loopbanen van vrouwen uit de high en low culture, van feminist tot femme fatale, van Simone de Beauvoir tot Sex and the City en van Catherina de Grote tot Madonna. 

Mode, trends en forecasting

Mode, trends en forecasting

Wat zijn de trends voor 2013 en daarna? Welke nieuwe kansen en inzichten biedt de crisis? Andrea Wiegman, oprichter van Second Sight, platform voor trends en trendwatching: ‘Er verandert veel in de wereld, daarom zijn inzicht in de tijdgeest en vooruitkijken belangrijk.’

Stratego voor vrouwen

Stratego voor vrouwen

Stratego®; spel van aanval en verdediging, van spanning en verrassing. Met regels die ook gelden in het dagelijkse leven, thuis en op de zaak. Wie het spel goed wil spelen moet zijn tegenstander kunnen doorgronden. Welke strategie kies ik? De aanval of de verdediging? Hoe maak ik een krachtenveldanalyse? Hoe kan ik effectief onderhandelen?