fbpx

Kiltie

Een fusie van handwerk, essentiële stijl, zuiverheid in lijnen, knippen en verhoudingen onderstrepen de identiteit van Kiltie. Met een nauwkeurig industrieel proces, planning en realisatie in Italië zijn de collecties van Kiltie een ware toevoeging aan je kleerkast.

Kiltie is een bedrijf die zich vooral focust op de vrouwen van nu. De items hebben allen een elegant design. Ze zijn stuk voor stuk uniek en zijn met de hand bewerkt voor de perfecte fit bij elke vrouw.

De verfijning van stoffen en materialen is uiterst belangrijk voor Kiltie. Het vermogen om emoties op te roepen bij de vrouw vind je terug in elk kledingstuk. Ze zoeken continue naar nieuwe mogelijkheden om nieuwe producten te creëren met een elegante stijl en kwaliteit.

Haar persoonlijkheid is van invloed op de richting van haar label. Ze wil plezier en vrolijkheid in haar kledinglijn brengen door uiterst kwalitatieve stukken te maken. Dit label bestaat uit alledaagse stukken van jurken tot pakken.

Kiltie heeft aantrekkingskracht op vrouwen met een eigen stijl die ook allemaal één ding gemeen hebben, originele persoonlijkheden die iets betekening in de keuze van de kleding.

 

Kiltie

NINKE

Verwersstraat 60
5211 HX Den Bosch

073 - 689 14 52
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIVOO

Parade 3
5911 CA Venlo

077 - 351 68 13
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Service