fbpx
Skip to main content

Persbericht

NIVOO Vrouwenmode krijgt nieuwe eigenaar

Per 1 augustus krijgt NIVOO Vrouwenmode een nieuwe eigenaar. An Wijnen, die de modezaak dertig jaar heeft gerund, draagt het stokje over aan Ninke Peijs.

NIVOO, gevestigd in een stijlvol pand aan de Parade in Venlo, verkoopt eigentijdse en toegankelijke mode voor zelfbewuste vrouwen. Nieuwe eigenaresse Ninke Peijs runt in ’s-Hertogenbosch al ruim 12 jaar haar succesvolle boetiek NINKE Fashion & Style. Ninke: “Kleding kan vrouwen mooier maken, maar moet vooral je persoonlijkheid onderstrepen. Want jij verdient alle aandacht, niet het merk of de jurk die je draagt.”

Begrip in de regio

NIVOO gaat verder onder dezelfde naam, maar Ninke zal op den duur steeds meer haar eigen stempel op de collectie drukken. “Ik kom zelf uit Venlo en NIVOO is al 30 jaar een begrip in deze regio. In eerste instantie zetten we de huidige lijn voort, inclusief de merken die gevoerd worden. Ik wil onze klanten hier leren kennen en ze persoonlijk en eerlijk kunnen adviseren.”

Kruisbestuiving

Ninke studeerde bedrijfseconomie, werkte in de financiële dienstverlening en in de ICT  projectmanagement. Haar hart lag echter bij de mode. “Ik heb destijds mijn baan opgezegd, mijn huis verkocht en ben mijn modezaak gestart. Inmiddels zijn we 12,5 jaar verder en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Met 2de vestiging in Venlo gaan we een nieuwe fase in. Voor klanten uit Venlo is het aantrekkelijk om in Den Bosch te shoppen: we zitten pal tegenover het Noordbrabants Museum. Vanuit Den Bosch is Venlo in een uurtje bereikbaar en in Venlo zitten we op steenworp afstand van het Limburgs Museum. Ik verwacht dan ook zeker een kruisbestuiving tussen beide modezaken.”