fbpx

UPDATE NINKE & NIVOO

NINKE en NIVOO zijn open:

dinsdag t/m vrijdag 10-18 uur en op zaterdag 10-17u

En op afspraak voor private shopping.
 
Blijf op de hoogte van de mooie collectie via de website en houd Facebook en Instagram in de gaten. Zie je iets leuks voorbij komen? We sturen het met alle plezier naar je op.
 
Voor vragen, verzendverzoeken en een afspraak maken, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Warme groet,
Ninke Peijs

NIVOO FALL FASHION EVENT

UITNODIGING

Wij showen op informele wijze de nieuwe collectie tijdens het

* NIVOO Fall Fashion Event *
Zondag 22 september tussen 13 en 16 uur


Met 'walking models’, drinks & bites komt onze collectie tot leven!
We vertellen je alles over de nieuwste looks en geven je styling advies. Beleef dit fashion moment met een vriendin, zus, je moeder of je dochter en loop gezellig binnen. Noteer de datum alvast in je agenda! 


Je bent van harte welkom!

Persbericht

NIVOO Vrouwenmode krijgt nieuwe eigenaar

Per 1 augustus krijgt NIVOO Vrouwenmode een nieuwe eigenaar. An Wijnen, die de modezaak dertig jaar heeft gerund, draagt het stokje over aan Ninke Peijs.

NIVOO, gevestigd in een stijlvol pand aan de Parade in Venlo, verkoopt eigentijdse en toegankelijke mode voor zelfbewuste vrouwen. Nieuwe eigenaresse Ninke Peijs runt in ’s-Hertogenbosch al ruim 12 jaar haar succesvolle boetiek NINKE Fashion & Style. Ninke: “Kleding kan vrouwen mooier maken, maar moet vooral je persoonlijkheid onderstrepen. Want jij verdient alle aandacht, niet het merk of de jurk die je draagt.”

Begrip in de regio

NIVOO gaat verder onder dezelfde naam, maar Ninke zal op den duur steeds meer haar eigen stempel op de collectie drukken. “Ik kom zelf uit Venlo en NIVOO is al 30 jaar een begrip in deze regio. In eerste instantie zetten we de huidige lijn voort, inclusief de merken die gevoerd worden. Ik wil onze klanten hier leren kennen en ze persoonlijk en eerlijk kunnen adviseren.”

Kruisbestuiving

Ninke studeerde bedrijfseconomie, werkte in de financiële dienstverlening en in de ICT  projectmanagement. Haar hart lag echter bij de mode. “Ik heb destijds mijn baan opgezegd, mijn huis verkocht en ben mijn modezaak gestart. Inmiddels zijn we 12,5 jaar verder en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Met 2de vestiging in Venlo gaan we een nieuwe fase in. Voor klanten uit Venlo is het aantrekkelijk om in Den Bosch te shoppen: we zitten pal tegenover het Noordbrabants Museum. Vanuit Den Bosch is Venlo in een uurtje bereikbaar en in Venlo zitten we op steenworp afstand van het Limburgs Museum. Ik verwacht dan ook zeker een kruisbestuiving tussen beide modezaken.”

Terugblik 'Oog in oog' met Tim Walker & NINKE

De werelden van Mode en kunst beïnvloeden elkaar, inspireren elkaar en maken gebruik van elkaar. Zondagmiddag 12 november kwamen deze 2 werelden samen. Na een bezoek aan de tentoonstelling ‘The Garden of Earthly Delights’ van (mode)fotograaf Tim Walker, een wereldprimeur in het Noordbrabants Museum, presenteerde NINKE de fashion looks van de wintercollectie aan haar klanten en relaties.

25 manieren om je shawl te dragen

Een shawl is een prachtig accessoire om je outfit op te fleuren. Zo kan je jas, trui, jurk of vestje met een shawl er telkens weer anders uitzien. En je kunt een shawl op verschillende manieren dragen. In dit filmpje zie 25 manieren waarop je een shawl kunt dragen.

Mode-illustrator Judith van den Hoek

Mode-illustrator Judith van den Hoek

Wat hebben de grafische streepjestrend, de Cloé paardenstaart en Dior jurken met elkaar gemeen? Het zijn inspiraties voor mode-illustrator Judith van den Hoek. Judith tekent onder andere voor de Nederlandse Vogue. 

Het Grote Geweldige Vrouwen Boek

Het Grote Geweldige Vrouwen Boek

Machteld Maris stelde een even persoonlijke als controversiële canon samen over vrouwen en cultuur. Over levens, liefdes en loopbanen van vrouwen uit de high en low culture, van feminist tot femme fatale, van Simone de Beauvoir tot Sex and the City en van Catherina de Grote tot Madonna. 

Mode, trends en forecasting

Mode, trends en forecasting

Wat zijn de trends voor 2013 en daarna? Welke nieuwe kansen en inzichten biedt de crisis? Andrea Wiegman, oprichter van Second Sight, platform voor trends en trendwatching: ‘Er verandert veel in de wereld, daarom zijn inzicht in de tijdgeest en vooruitkijken belangrijk.’

Stratego voor vrouwen

Stratego voor vrouwen

Stratego®; spel van aanval en verdediging, van spanning en verrassing. Met regels die ook gelden in het dagelijkse leven, thuis en op de zaak. Wie het spel goed wil spelen moet zijn tegenstander kunnen doorgronden. Welke strategie kies ik? De aanval of de verdediging? Hoe maak ik een krachtenveldanalyse? Hoe kan ik effectief onderhandelen? 

NINKE

Verwersstraat 60
5211 HX Den Bosch

073 - 689 14 52
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIVOO

Parade 3
5911 CA Venlo

077 - 351 68 13
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Service