VACATURE: SALES & STYLING TALENT

NINKE fashion & style is al 12 jaar gevestigd in een monumentaal pand tegenover het Noordbrabants Museum in de mooiste straat van ’s-Hertogenbosch. NINKE is the place to shop voor zelfbewuste vrouwen die kiezen voor topmerken als Strenesse, Max Mara, Peserico, Cappellini, Nathalie Vleeschouwer, Paul Smith en Spijkers en Spijkers. High-end fashion merken die staan voor kwaliteit, modern design, sophistication en merken die oog hebben voor details. Net als NINKE.

 

NEW ARRIVALS: SPRING 2018

SPRING BIJ NINKE

Spring is in the air. Een heerlijk lente zonnetje dat uitnodigt om lekker naar buiten te gaan. Vogeltjes die fluiten, de bloemetjes weer in bloei. Een nieuw leven, een nieuwe outfit. De voorjaarscollectie 2018 is binnen, met onder andere kleurrijke items van Paul Smith, prachtige stoffen van Strenesse, luxe casuals van Peserico en de vrolijke zomerprint jurkjes van Nathalie Vleeschouwer.

Laat je inspireren en neem alvast een kijkje in het NINKE lookbook. Maak een afspraak of kom spontaan langs bij NINKE voor een vrijblijvend kledingadvies, zodat jij er ook deze lente weer fashionable uitziet! Tot snel!

Terugblik 'Oog in oog' met Tim Walker & NINKE

De werelden van Mode en kunst beïnvloeden elkaar, inspireren elkaar en maken gebruik van elkaar. Zondagmiddag 12 november kwamen deze 2 werelden samen. Na een bezoek aan de tentoonstelling ‘The Garden of Earthly Delights’ van (mode)fotograaf Tim Walker, een wereldprimeur in het Noordbrabants Museum, presenteerde NINKE de fashion looks van de wintercollectie aan haar klanten en relaties.

Nieuw merk bij NINKE: People of Shibuya

People of Shibuya Is een Italiaans jassen label dat zich laat inspireren door Japans minimalisme met behoud van Italiaanse elegantie en perfecte pasvorm. Shibuya is de modewijk van Tokyo waar alle internationale modemerken te vinden zijn. Het logo is gebaseerd op het Japanse teken voor "people". De gebruikte stoffen zijn lightweight, waterdicht, winddicht en ademende stretch. De verwerking is verfijnd gedetailleerd, alle naden zijn geseald en de sluitingen zijn met een waterdichte rits afgewerkt. De jassen kunnen in alle weersomstandigheden gedragen worden door een afneembare capuchon en een uitneembaar donsjack. De ideale jas dus voor ons Nederlandse klimaat! De jas is er in 3 smaakvolle uni-kleuren; zwart, donkerblauw en wit.

25 manieren om je shawl te dragen

Een shawl is een prachtig accessoire om je outfit op te fleuren. Zo kan je jas, trui, jurk of vestje met een shawl er telkens weer anders uitzien. En je kunt een shawl op verschillende manieren dragen. In dit filmpje zie 25 manieren waarop je een shawl kunt dragen. 

Mode-illustrator Judith van den Hoek

Mode-illustrator Judith van den Hoek

Wat hebben de grafische streepjestrend, de Cloé paardenstaart en Dior jurken met elkaar gemeen? Het zijn inspiraties voor mode-illustrator Judith van den Hoek. Judith tekent onder andere voor de Nederlandse Vogue. 

Het Grote Geweldige Vrouwen Boek

Het Grote Geweldige Vrouwen Boek

Machteld Maris stelde een even persoonlijke als controversiële canon samen over vrouwen en cultuur. Over levens, liefdes en loopbanen van vrouwen uit de high en low culture, van feminist tot femme fatale, van Simone de Beauvoir tot Sex and the City en van Catherina de Grote tot Madonna. 

Mode, trends en forecasting

Mode, trends en forecasting

Wat zijn de trends voor 2013 en daarna? Welke nieuwe kansen en inzichten biedt de crisis? Andrea Wiegman, oprichter van Second Sight, platform voor trends en trendwatching: ‘Er verandert veel in de wereld, daarom zijn inzicht in de tijdgeest en vooruitkijken belangrijk.’

Stratego voor vrouwen

Stratego voor vrouwen

Stratego®; spel van aanval en verdediging, van spanning en verrassing. Met regels die ook gelden in het dagelijkse leven, thuis en op de zaak. Wie het spel goed wil spelen moet zijn tegenstander kunnen doorgronden. Welke strategie kies ik? De aanval of de verdediging? Hoe maak ik een krachtenveldanalyse? Hoe kan ik effectief onderhandelen?