fbpx
Skip to main content

Ninke

ninke peijs

Leuk dat je er bent! Ik ben Ninke Peijs. Achttien jaar geleden opende ik in Den Bosch de deuren van NINKE. Inmiddels weten vele ondernemende, zelfstandige vrouwen de weg naar mijn boetiek met exclusieve damesmode te vinden. En in 2018 heb ik het NIVOO stokje overgenomen. NIVOO in Venlo is al 35 jaar een begrip in deze regio. 

NINKE en NIVOO hebben een unieke collectie exclusieve damesmode en accessoires voor vrouwen die weten wat ze willen en die kiezen voor kwaliteit. Wat je ook draagt: ik vind het belangrijk dat jij je er prettig en bijzonder in voelt. Kleding kan je nóg mooier maken, maar moet vooral je persoonlijkheid onderstrepen. Want jij verdient alle aandacht, niet het merk of de jurk die je draagt.

Net als andere klanten houd je ongetwijfeld van high-quality stoffen en een perfecte pasvorm. Om jou te laten stralen heb ik gekozen voor internationale labels. Ik word blij van de elegantie en oog voor detail van Peserico, de kenmerkende speelsheid van Paul Smith en de collecties van Max Mara: en Marella sophisticated, vrouwelijk, modern & tijdloos tegelijk. Samen met jou kijk ik graag welke stijl jou op het lijf geschreven is. 

Mijn advies: gun jezelf vooral de tijd om die kleding te kopen die naadloos bij jou past. Bij jóuw persoonlijkheid, bij jóuw uitstraling. Waai niet mee met alle trends, maar kies voor een eigen onderscheidende stijl. Dát is mijn visie, dát is NINKE en NIVOO fashion & style. Ik neem graag de tijd om je te leren kennen en persoonlijk en eerlijk te adviseren, in de serene ambiance van mijn damesmode boetiek aan de Verwerstraat in Den Bosch en aan de Parade in Venlo.